Šiame recepte su šviežia norvegiška lašiša be grūdų gausu aukštos kokybės baltymų ir omega 3 (be džiovintos ar dehidratuotos žuvies). Jis yra hipoalergiškas (todėl puikiai tinka jautriems pilvams) ir jame yra prebiotikų sveikam žarnynui. Savo receptus deriname su ypač sveiku vaisių ir daržovių mišiniu, taip pat papildomu maistingų žolelių ir botaninių medžiagų kiekiu. Tada verdame lėtai, kad įsitvirtintų gerumas ir skonis. Daug šviežios žuvies Hipoalerginė Begrūdų receptas Lašiša – Lengvai virškinamas baltymų šaltinis, kuriame gausu Omega-3, kad kailis būtų švelnus, blizgus Burokėliai – neįtikėtinai maistingas kalcio, geležies, vitamino A ir C obuolių šaltinis - Išskirtinis antioksidantų šaltinis, įskaitant vitaminą CMango - pilnas skaidulų (kurios padeda virškinti), kartu su vitaminai A, B6, C ir E. SUDĖTIS Šviežia lašiša 40%, bulvės, žirniai, žirnių baltymai, sėmenys, žuvų taukai, vegetariškas padažas, mineralai, botaninės žolelės 0,2% (medetkų žiedai, dilgėlės, gervuogių lapai, pankoliai, kmynai, ramunėlės, balzamas), mananoligosacharidai (MOS), frukto-oligosacharidai (FOS), burokėliai 0,04%, obuoliai 0,04%, mangai 0,04%, avokadai 0,04%, kokosai 0,04%, špinatai 0,04%, juodieji serbentai 0,04%.MAISTINĖS INFORMACIJOS PRIEDAI/KGvitaminas A 20 000 TV, vitaminas E, 0,00 IU, vitaminas D30 IU, mg 1000 mg. Geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 75 mg, jodas (kalio jodidas) 3,5 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 10 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) 7,5 mg, cinkas (cinko oksidas, selenas) 150 mg (natrio selenitas) 0,15 mg.ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS MEDŽIAGOSŽali baltymai 24%, žali riebalai 17%, žalia ląsteliena 2,5%, žali pelenai 7,1%, omega 6 1,5%, omega 3 1,75%, kalcis 0,95%, fosforas 0,75%.PAKAVIMASŠi pakuotė pagaminta iš naujos medžiagos. popierius ir bioplastikas.